Hírek

A Magyar Diplomáciai Akadémia Diplomataképző Programja

A Magyar Diplomáciai Akadémia pályázatot hirdet – a diplomáciai pálya iránt érdeklődők számára – Diplomataképző Programjára, amelyet a Külgazdasági és Külügyminisztérium és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szakmai együttműködésének keretében valósít meg.
Tovább

Karrier networking - HIPA

A Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) 2024. április 18-án első alkalommal szervez teljesen online formában megvalósuló karrier networking eseményt. Az esemény fő célja, hogy a résztvevők számára bemutassuk a magyarországi karrier-lehetőségeket, és a megjelenő cégeken keresztül a különböző szektorokról egy általános képet nyújtsunk az érdeklődőknek.
Tovább

Magyarország 25 éve a NATO tagja

Magyarország huszonöt évvel ezelőtt, 1999. március 12-én vált az Észak-atlanti Szerződés Szervezetének (NATO) teljes jogú tagjává. Négy nappal később, 1999. március 16-án felvonták hazánk nemzeti lobogóját a NATO brüsszeli központjában. Magyarország azóta is a Szövetség aktív és elkötelezett tagja, és 31 szövetségesével együtt fáradozik a nemzetközi béke és biztonság szavatolása és erősítése érdekében.

Tovább

Meghívók a március 15-i ünnepi koszorúzásokra Brüsszelben

Ünnepi koszorúzás Kossuth Lajos édesanyja, Kossuth Lászlóné síremlékénél a Saint-Josse-ten-Noode-i temetőben, 2024. március 15-én, 14:30 órakor, és báró Jósika Miklós emléktáblájánál (rue de la Commune 25, 1210 Saint-Josse-ten-Noode), március 15-én 15 órakor.
Tovább