Hírek

Megbeszélés a luxemburgi külügyminisztérium európai igazgatójával

December 1-jén dr. Kovács Tamás Iván nagykövet és Nemes Szabolcs luxemburgi ideiglenes ügyvivő megbeszélést folytatott Luxemburgban Angèle Da Cruzzal, a luxemburgi külügyminisztérium európai igazgatójával.

Tovább

Az igazságügyi miniszter látogatása a rezidencián

December 4-én dr. Kovács Tamás Iván nagykövet vendégül látta a rezidencián dr. Tuzson Bence igazságügyi minisztert, akivel átbeszélték a soron következő belga-magyar EU elnökségi prioritásokat.

Tovább

Bóbita karácsonyi vásár

December 3-án, advent első vasárnapján a Bóbita magyar nyelvű hétvégi iskola karácsonyi vásárt szervezett Brüsszelben, melyet dr. Nagy Gabriella magyar közösségi diplomata is meglátogatott. Idén a karácsonyi vásárt a Brüsszeli Magyar Nagykövetség is támogatta.

Tovább

Luxemburgi Nemzetközi Bazár

Magyarország ezúttal is képviselve volt a Luxemburgi Nemzetközi Bazáron luxemburgi magyar önkénteseknek köszönhetően. A magyar standot a Magyar Nagykövetség is támogatta.

Tovább

Havas István atya születésnapi köszöntése

November 18-án dr. Kovács Tamás Iván nagykövet részt vett Havas István piarista atya 73. születésnapja tiszteletére szervezett fogadáson. Köszönjük Atyának az Isten és a brüsszeli magyar közösség szolgálata mellett végzett elkötelezett és fáradhatatlan munkáját. Isten éltesse Havas atyát!

Tovább