Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH)

A Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) Zrt. célja elősegíteni a magas hozzáadott értékű, nemzetközileg is versenyképes termékeket és szolgáltatásokat előállító hazai kis- és középvállalkozások exporttevékenységének bővülését. A Kereskedőház komplex szolgáltatáscsomaggal segíti a külföldi és magyar vállaltok, üzleti partnerek egymásra találását, a két ország közötti kereskedelmi kapcsolatok fejlődését.

 

Hungexpo Zrt.

A Hungexpo Zrt. Magyarország elismerten elsőszámú kiállításszervező cége.
Több mint 40 éves tapasztalatával 1967 óta a hazai piac vezető szereplője. Sikerének egyedülálló alappillére saját állandó kiállítási területe a Budapesti Vásárközpont. A Hungexpo Zrt. szakkiállítások és vásárok magas színvonalú szervezését végzi belföldön és külföldön. Kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerével, képviselői hálózatával mind kiállítói, mind szakmai részről arra törekszik, hogy Közép-Kelet Európa meghatározó kiállítás-szervezőjévé váljon.

További információ a Hungexpo Zrt-ről a http://hungexpo.hu/hu oldalon található, a 2017-es kiállítási program pedig a következő linkeken érhető el: http://cdn.hungexpo.hu/hungexpo/documents/Hungexpo_programfuzet_magyar_2017.pdf 

 

Kapcsolódó oldalak:

Magyar Nemzeti Kereskedőház

Flamand Befektetési és Kereskedelmi Ügynökség (Flanders Investment and Trade )

Vallon Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Ügynökség (Wallonia Foreign Trade and Investment Agency)