Hírek

Ünnepi fogadás a nagykövetségen az '56-os forradalom évfordulója alkalmából1

Október 24-én az 1956-os forradalom és szabadságharc 67. évfordulója alkalmából ünnepi fogadásra került sor a belgiumi magyar közösség részvételével. A teltházas eseményen az 56-os honfitársakat dr. Kovács Tamás Iván nagykövet és felesége, Dr. Szepessy Edit, dr. Ódor Bálint Európai Unió melletti állandó képviselő nevében dr. Molnár Katalin nagykövet, Dr. Balogh István Magyarország állandó képviselője az Észak-atlanti Tanácsban és Kálló László dandártábornok, véderő-, katonai és légügyi attasé köszöntötte.

En savoir plus

Ünnepi szentmise és koszorúzás az 1956-os forradalom emlékére

Október 22-én az 1956-os Forradalom és Szabadságharc 67. évfordulója alkalmából ünnepi szentmisére került sor a Szent Mihály és Szent Gudula-székesegyházban. Ezt követően a belgiumi magyar közösség gyertyákkal vonult az Ismeretlen Katona Sírjához, ahol dr. Kovács Tamás Iván nagykövet mondott ünnepi beszédet.

En savoir plus

Nagykövetségi részvétel a Magyar Ház október 23-i koszorúzásán

Október 21-én dr. Nagy Gabriella magyar közösségi diplomata részt vett az 1956-os forradalom és szabadságharc 67. évfordulója alkalmából szervezett ünnepi megemlékezésen és koszorút helyezett el a Brüsszeli Magyar Házban.

En savoir plus

Nemzeti ünnepi fogadás a diplomáciai testület tagjainak

Október 18-án az 1956-os forradalom és szabadságharc 67. évfordulója alkalmából ünnepi fogadásra került sor a Brüsszeli Magyar Nagykövetségen, melyen dr. Kovács Tamás Iván nagykövet, dr. Ódor Bálint Európai Unió melletti állandó képviselő és Kálló László dandár tábornok, véderő-, katonai és légügyi attasé köszöntötte a Brüsszelbe akkreditált nagyköveteket, valamint a diplomáciai és katonai attasé testületek tagjait.
En savoir plus

Nagyköveti látogatás a Richter Gedeon Nyrt. belgium leányvállalatánál

Október 13-án dr. Kovács Tamás Iván nagykövet és Bősze Dorottya KGA látogatást tettek a Richter Gedeon Nyrt. magyar multinacionális gyógyszercég belgiumi leányvállalatánál, a Gedeon Richter Benelux BV-nél Groot-Bijgaardenben. Köszönjük a kedves fogadtatást és jó munkát kívánunk a belgiumi csapatnak!

En savoir plus