Kedves Érdeklődő!

 

A Nemzeti Befektetési Ügynökség (továbbiakban: HIPA) 2024. április 18-án első alkalommal szervez teljesen online formában megvalósuló karrier networking eseményt. Az esemény fő célja, hogy a résztvevők számára bemutassuk a magyarországi karrier-lehetőségeket, és a megjelenő cégeken keresztül a különböző szektorokról egy általános képet nyújtsunk az érdeklődőknek. A Fórum a résztvevők számára egy kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy a kiállító vállalatoktól gyakornoki-, vagy akár állásajánlatot kapjanak.

 

Az esemény online formában kerül megvalósításra 2024. április 18-án 16:00-19:00 (CEST) időtartamban, a virtuális standok a céges tartalmakkal azonban elérhetők maradnak további 24 órán keresztül.

 

Az eseményen virtuális standdal részt vesz a Hazaváró program, a Karrier Hungária, mint HR partner, illetve a következő cégek: Airfrance-KLM, bp, Citibank, Deutsche Telekom IT Solutions, DHL Supply Chain, Estée Lauder, ExxonMobil, Formlabs, Genesys, MSCI, National Instruments, NIO, Richter Gedeon, Robert Bosch, Schneider Electric, Tata Consultancy Services, Tesco Business Solutions, Thermo Fisher Scientific, Trivium Packaging. Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

Az esemény részletes leírása, illetve a résztvevők regisztrációs felülete az alábbi linken érhető el:
https://www.airmeet.com/e/76599c50-e52c-11ee-b5bc-eb081f4c187b