Légijárat Magyarországra

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy március 25-től kezdődően egyelőre bizonytalan ideig egyetlen közvetlen légijárat sem közlekedik Belgium és Magyarország között.

A repülővel történő hazautazáshoz a hollandiai Eindhoven repülőteréről naponta induló Wizz Air járatot ajánljuk.

További információ a járatokról: https://wizzair.com

 

Eljutás az eindhoveni repülőtérre

Brüsszelből a Gare du Midi pályaudvarról vonattal utazhatnak Eindhovenbe (átszállással). Javasoljuk, hogy az utazás céljának igazolására legyen Önöknél a repülőjárat foglalásáról szóló visszaigazolás.

További információ a vonatközlekedésről: https://www.b-europe.com/EN

Az eindhoveni vasútállomásról az eindhoveni repülőtérre napközben 8 percenként indulnak közvetlen járatok, 400 és 401 busz, a menetidő kb. 25 perc. Az esti órákban 15 percenként indulnak a buszok.

További információ az eindhoveni buszjáratokról: https://www.hermes.nl/en/

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a közlekedés feltételei változhatnak, ezért kérjük, hogy a legfrissebb információkért szíveskedjenek folyamatosan figyelemmel kísérni a fenti honlapokat.

Tisztelettel kérjük a Belgiumból hazatérni szándékozó honfitársainkat, hogy haladéktalanul intézkedjenek a hazautazásukról, mivel a hazajutás lehetőségei tovább szűkülhetnek.

A Konzulátus munkatársai továbbra is folyamatosan segítik a bajba jutott magyar állampolgárokat. Amennyiben hazatérésük nehézségekbe ütközik, kérjük, haladéktalanul vegyék fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon látható elérhetőségeken.